Behandlingstider

​Mandag - torsdag

​07:00 - 19:00

​Fredag

​07:00 - 17:00

​Lørdag

​10:00 - 14:00

Tidsbestilling

​Mandag - torsdag

​08:00 - 17:00

​Fredag

​08:00 - 15:00

Tlf.: 39 68 21 24​

TRX Suspension Training

TRX Suspension Training er oprindeligt opfundet af U.S. Navy Seals og brugt som military training, men benyttes nu af elite sportsudøvere, som fitness træning og til genoptræning af patienter.

TRX er funktionel styrketræning, der udmærker sig ved at stille krav til de ”små” muskler, der ligger dybere og som er med til at beskytte leddene.

Lidt forenklet kan man sige, at vi har tre lag af muskulatur:

  • Den dybest liggende muskulatur som ligger tættest på leddene og som sørger for at stabilisere vores skelet og passe på vores led ved at bringe dem i en hensigtsmæssig position, inden der sker store, kraftfulde bevægelser.

  • Den mellemliggende muskulatur, der sørger for at koordinere vores bevægelser og skabe bevægekvalitet.

  • Den yderst liggende muskulatur – den vi kan se – som sørger for, at der kan ske store, kraftfulde bevægelser som at gå, bøje sig forover, række ud, løfte noget tungt, kaste en bold osv.

Skal vi have en velfungerende og smertefri krop er det ikke tilstrækkeligt kun at træne den yderst liggende muskulatur. I TRX træning bliver der stillet krav til alle tre muskellag i hver eneste øvelse. Hele kroppen bliver udfordret i sammenhæng i et koordineret samspil med hjernen.

Ud over en stærkere, mere velkoordineret og stabil krop får du også større kropsbevidsthed, bedre balance og en flottere/mere hensigtsmæssig holdning.

Målgruppe: TRX træning er for alle, men er specielt velegnet til patienter med rygproblemer (ikke akutte). Dog ikke til personer med smertefulde hånd-, albue-, eller skulderled, eller til personer med udtalt nedsat balance - spørg os, hvis du er i tvivl.​

TRX ryg hold: tirsdage kl. 16-17

TRX træning: tirsdage kl. 17-18

TRX træning: fredag kl. 12-13


Instruktør: 

✰✰✰✰✰

​Vurderet 5 ud af 5 anmeldelser på baggrund af 12 anmeldelser

Her bor vi

FysioDanmark Gentofte Fysioterapi

Gentoftegade 52, 2. sal

2820 Gentofte 

CVR: 15175192

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 39 68 21 24

E-mail: info@fdgentofte.dk