​​Praktisk information

​Tidbestilling​

​Mandag - torsdag 08.00 - 17.00

Fredag 08.00 - 15.00

Tirsdag - fredag er telefonerne lukket mellem

10.00 - 10.30 og 13.00 - 14.00 grundet administrativt arbejde.

Telefon: 39 68 21 24

E-mail: info@fdgentofte.dk

Behandlingstider

​Mandag - torsdag 07.00 - 19.00

Fredag 07.00 - 17.00

Lørdag 10:00 - 14:00 (kun massage)

Træningscenteret åbningstider vil fra 1. juli 2024 - 9. august 2024 have følgende åbningstider:

Mandag-torsdag: 07.00-18.00

Fredag: 07.00-17.00.

Vi må beklageligvis holde træningscenteret lukket 2 lørdage: Lørdag d. 20.07 og lørdag d. 27.07.

Alle andre lørdage har vi normal åbningstid: 10.00-14.00

Til hver behandling medbringes:

Sygesikringsbevis og evt. papirer fra lægen

Husk at oplyse os om du har en Sundhedsforsikring der skal betale behandlingerne. Sundhedsforsikringerne betaler først, fra den dag klinikken har modtaget bevillingen.

Afbud

Afbud skal meddeles til klinikken - 39 68 21 24 - så hurtigt som muligt. Meddeles et afbud senere end kl. 18.00 dagen før behandlingsdagen opkræves et gebyr på Kr. 313,51.

Afregning

Afregning kan ske med visa/dankort

Sygesikringens tilskud til fysioterapi

Fysioterapi er en del af det offentliges tilbud om behandling. Sygesikringen giver derfor ca. 40% i tilskud til din behandling og træning. Tilskud er betinget af, at du er henvist fra en læge. Det behøver ikke at være din egen læge - det kan også være en anden læge, der har behandlet eller undersøgt dig.

Det er vigtigt, at du bruger henvisningen fra din læge senest to måneder efter, at du har fået den.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, får du yderligere tilskud. De fleste kommuner giver også tilskud, hvis du f.eks. har medicinkort eller er pensionist.

En del patienter med varigt eller langvarigt svært fysisk handicap kan modtage gratis fysioterapi. Spørg din læge eller fysioterapeut, om du kan komme ind under denne ordning.

På nedenstående link kan du læse mere om vederlagsfri fysioterapi:

Når gode råd er dyre, kan du hente dem gratis hos os. Fysioterapeuternes Temablad "Krop og Fysik" kan du hente gratis på klinikken. Foruden bladene med en lang række temaer om krop og sundhed har Krop og Fysik udgivet pjecer om blandt andet ryg- og nakkeproblemer og om kroppen på arbejde.

Du er altid velkommen på klinikken blot for at hente information. Du kan også besøge Krop og Fysiks hjemmeside på adressen - www.krop-fysik.dk.

Her kan du hente flere oplysninger og finde andre interessante links til sundhed.​

Vi måler din tilfredshed

Vi bestræber os løbende på, at du er fuldt ud tilfreds med dit forløb hos os. Derfor måler vi patienttilfredsheden på alle vores patienter.


Som de første fysioterapeuter i verden, måler FysioDanmark patienttilfredsheden systematisk. Vi anvender metoden Net Promotor Score, som baserer sig på dit svar på spørgsmålet: ”Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale os til en ven eller kollega?”. På baggrund af de input vi får i den forbindelse, forbedrer vi løbende vores ydelser og processer.

UTILSIGTET HÆNDELSE

Hvad er en utilsigtet hændelse?

En utilsigtet hændelse er en begivenhed, som medfører skade eller risiko for skade. En utilsigtet hændelse kan kendes ved, at man som patient eller pårørende tænker:

’Det, der skete her, burde ikke være sket. Det indebærer en risiko eller har betydning for mig eller min pårørendes behandling. Jeg vil være sikker på, at fagfolkene lærer af denne fejl, både på det aktuelle behandlingssted og generelt i sundhedsvæsenet'.

Hændelsen er utilsigtet, fordi de fagfolk, der er involveret ikke har til hensigt at skade andre. De vil tværtimod gerne være hændelsen foruden. Utilsigtede hændelser kan ske, hvis der fx er mangler i sikkerhedssystemer, problemer med teknisk udstyr og apparatur, uhensigtsmæssige forhold i tilrettelæggelse af arbejdet, misforståelser eller tab af information.

Du kan læse mere her.

PATIENTERSTATNINGEN​

Om PEBL

Patienterstatningen behandler erstatningskrav fra patienter, der er kommet til skade i forbindelse med behandling på fx et hospital, hos egen læge eller som følge af bivirkninger efter et lægemiddel. Patienterstatningen erstatter skader og dødsfald, der sker som følge af behandling, manglende behandling eller for sen behandling. De erstatter også følgerne af skadelige bivirkninger, der skyldes et lægemiddel. Patienterstatningen kan kun erstatte økonomiske tab og give godtgørelse for svie og smerte og/eller varigt mén.

Du kan se mere om patienterstatningen og anmelde skade her.

AKTINDSIGT​

Når du er fyldt 15 år, har du som udgangspunkt ret til at få at vide, hvad der står om dig i en journal
hos sundhedsvæsenet.

Oplysninger om din undersøgelse og behandling bliver registreret i vores elektroniske journalsystem.
Du har til enhver tid ret til at bede om aktindsigt, dvs. til at se din journal.

​Persondatapolitik for patientbehandling ved FysioDanmark Gentofte fysioterapi

​Velkommen som patient på FysioDanmark Gentofte Fysioterapi, Gentoftegade 52,2, info@fdgentofte.dk. I forbindelse med dine behandlinger her på klinikken er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig.

1. Hvilke oplysninger behandler vi?

I forbindelse med din behandling på klinikken noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som vi efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage. De nærmere regler findes i autorisationslovens kapitel 6 og journalbekendtgørelsen (bkg. nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler).

Udover de helbredsoplysninger vi selv noterer om dig, kan vi modtage helbredsoplysninger om dig fra andre sundhedspersoner, f.eks. din læge, efter reglerne i sundhedslovens kapitel 9.

Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed.

Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Vi kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7].

Vi kan også, efter dit samtykke, anvende dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller andre markedsføringsmæssige tiltag. I så fald indhenter vi først dit samtykke. Denne anvendelse sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1].

2. Videregivelse af oplysninger

Efter sundhedsloven har vi tavshedspligt om dine helbredsmæssige og andre følsomme forhold, men hvis det er nødvendigt, kan vi udveksle dine helbredsoplysninger internt blandt vort personale.

Videregivelse af helbredsoplysninger uden for klinikken må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke. I særlige tilfælde kan der efter reglerne i sundhedsloven ske videregivelse uden samtykke. Det vil typisk være til andre sundhedspersoner, f.eks. din egen læge. De nærmere regler herom findes i sundhedslovens kapitel 9.

De oplysninger vi har registreret til brug for afregningsformål, udveksles med betalingsformidlere i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre betalingerne. Hvis din behandling helt eller delvist betales af andre end dig selv, f.eks. af din region eller af et forsikringsselskab, vil vi også videregive oplysninger om behandlingen til den, der skal betale.

4. Hvor længe opbevares oplysningerne?

Din journal opbevares i det tidsrum, der er fastlagt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det gældende tidsrum er 5 år fra det seneste notat i journalen, jf. journalbekendtgørelsens § 15, stk. 2. I særlige tilfælde kan journalen opbevares længere.

Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring.

5. Dine rettigheder vedrørende oplysningerne

Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig, ved at kontakte os. Efter autorisationslovens § 24 må vi ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er fejl i journalen, kan du bede om, at der laves en tilføjelse.

For oplysninger, der ikke er omfattet af patientjournalen, har du har ret til at få rettet eller slettet ukorrekte oplysninger. Du har også ret til at bede os om at ophøre med at behandle sådanne oplysninger om dig.

6. Klage

Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen føres af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du kan findes styrelsens kontaktoplysninger på www.stps.dk

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gentofte fysioterapi

Kontakt vores fysioterapeuter

​​Telefon: 39 68 21 24

E-mail: info@fdgentofte.dk

Gentoftegade 52, 2. sal, 2820 Gentofte 

​Klinikken er beliggende på 2. og 3. sal ovenover Normal og over for Netto og Gentofte Apotek. Indgangen er imellem Matas og Paradis.

Behandlingstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 19.00

Fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: lukket

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

​Besked kan indtales på telefonsvarer.

Mails besvares alle hverdage.