​Indlægssåler - Supersole​

​Forkert belastning af dine fødder kan være årsag til mange problemer og skader.​

Ikke kun smerter i fødder, underben og knæ, men i nogle tilfælde også hofte- og lændesmerter, kan skyldes uhensigtsmæssig funktion, stilling eller belastning af foden. Dette kan afhjælpes ved Supersole-konceptet. Forskning og erfaring har vist, at mange af disse skader kan behandles med øvelser kombineret med indlægssåler.

Typisk forløb:

Første konsultation:

Her udføres en grundig fysioterapeutisk undersøgelse for at afdække hvorvidt såler kan afhjælpe problemet.

Anden konsultation:

På baggrund af undersøgelsen fremstilles indlægssålerne manuelt så de passer til netop din fod. Her medbringes de sko sålerne skal benyttes i (medbring gerne flere par). Efter behov kan sålen korrigeres igen og igen og det er af og til nødvendigt med en justering i starten så en tilfredsstillende funktion opnås.

Tredje konsultation:

Som fysioterapeuter ser vi foden som en del af hele bevægeapparatet. Derfor skal fodens funktion ses ifht. andre led og omvendt. Led i fod, knæ, hofte og bækken tjekkes på baggrund af undersøgelsen. Der instrueres i specifikke øvelser afhængig af problemets art.​

Yderligere konsultationer:

Forløb tilrettelægges afhængig af diagnose og undersøgelses fund.

Pris for indlægssåler: 1000,- kr.

​Det ender ikke altid med et indlæg

Selve konceptet er ikke kun bygget op omkring fremstillingen af indlæggene, men også en nøjagtig gennemgang af de anatomiske forhold i fødder og resten af kroppen kombineret med, fysioterapeutisk behandling og instruktion af øvelser. Det er derfor vigtigt at understrege, at der er større chance for at konceptet kan hjælpe dig, hvis du også selv er aktiv med det øvelses program, du får udarbejdet. Det gælder ikke om at lave et indlæg for enhver pris. Så vær ikke overrasket over at det hele måske ender med, at jeg anbefaler noget andet end indlæg. Udgangspunktet er, at du skal have det, som er bedst for dig.

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gentofte fysioterapi

Kontakt vores fysioterapeuter

​​Telefon: 39 68 21 24

E-mail: info@fdgentofte.dk

Gentoftegade 52, 2. sal, 2820 Gentofte 

​Klinikken er beliggende på 2. og 3. sal ovenover Normal og over for Netto og Gentofte Apotek. Indgangen er imellem Matas og Paradis.

Behandlingstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 19.00

Fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: lukket

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

​Besked kan indtales på telefonsvarer.

Mails besvares alle hverdage.