Tennisalbue behandling

Slip af med smerterne

Har du smerter i din albue, og foretager du mange gentagne og ensformige bevægelser i løbet af en dag? Så kan det være, at du har tennisalbue.

En tennisalbue er en overbelastningsskade, der skyldes, at det omkringliggende væv ved albuen bliver irriteret, og der opstår inflammation. Disse smerter lindrer vi med vores tennisalbue behandling.

Symptomer på en tennisalbue

Tennisalbuen viser sig ved smerter omkring knoglefremspringet på ydersiden af albuen. Forekommer smerterne på indersiden af albuen, er der i stedet for tale om en golfalbue.

Når du trykker på området, vil det mærkes som ømt, og der vil opstå smerter, når du bøjer dit håndled opad med modstand. Smerterne kan have stor betydning for din hverdag, da det kan forhindre dig i mange ting. I sådanne situationer, vil det være meget relevant med en tennisalbue behandling.

Smerterne kan også stråle op i overarmen eller ned i underarmen. Du kan også opleve, at dit håndled bliver svagere, og at du vil have sværere ved at gøre ting, der kræver, at du bruger dine kræfter i hånden.

Bestil tid til tennisalbue behandling

Har du en tennisalbue, eller har du smerter, der minder meget om dem, der er beskrevet ovenfor, er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på at bestille tid til en tennisalbue behandling på vores klinik i Gentofte.

Du kan ringe til os på telefon 39 68 21 24 eller skrive en besked til vores e-mail info@fdgentofte.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker nærmere information.

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gentofte fysioterapi

Kontakt vores fysioterapeuter

​​Telefon: 39 68 21 24

E-mail: info@fdgentofte.dk

Gentoftegade 52, 2. sal, 2820 Gentofte 

​Klinikken er beliggende på 2. og 3. sal ovenover Normal og over for Netto og Gentofte Apotek. Indgangen er imellem Matas og Paradis.

Behandlingstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 19.00

Fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: lukket

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

​Besked kan indtales på telefonsvarer.

Mails besvares alle hverdage.