Gentofte Fysioterapi bliver til FysioDanmark Gentofte Fysioterapi

Nyhedsbrev: 


I DE BEDSTE HÆNDER!

Det er velkendt, at flere hoveder tænker bedre end ét, og derfor valgte vi tidligere på året at gå sammen i et fællesskab med godt 65 af landets øvrige fysioterapeutklinikker og samle os under ét fælles navn: FysioDanmark.
I vores optik er tiden løbet fra de små, enkeltstående klinikker og træningscentre, der ligger som isolerede øer rundt i landet. I FysioDanmark har vi i stedet tæt kontakt med vores 700 kolleger, der er spredt ud over hele Danmark. Det betyder, at vi har adgang til et større netværk af fagfolk, som vi udveksler viden og erfaring med. Vi holder hinanden ajour med den seneste udvikling inden for vores fag, og på den måde kan vi kvalitetssikre din behandling endnu bedre end hidtil. Vores fælles mål er at være med til at forme fremtiden inden for træning, fysioterapi og sund livsstil i takt med, at kravene til det moderne menneske ændrer sig. Netop derfor er en innovativ tankegang en vigtig del af FysioDanmarks filosofi.


Hvad betyder det for dig?

For dig som patient betyder det konkret, at din lokale fysioterapeutklinik har skiftet navn til FysioDanmark Gentofte Fysioterapi, og at din velkendte fysioterapeut er endnu bedre rustet til at give det helt rigtige forløb på briksen eller i et træningsforløb. For os er fysioterapi nemlig meget mere end behandling. Fysioterapi hos FysioDanmark Gentofte Fysioterapi tager udgangspunkt i behandling, men vi har fokus på at holde dig rask. Vi rådgiver om sundhed, træning og ergonomi og sørger for en varig bedring.

Vi behandler og træner ud fra den bedst tilgængelige viden. Gennem efteruddannelse og intern sparring klinikkerne imellem, kan vi levere ydelser i højeste kvalitet og altid finde den bedste løsning for den enkelte patient. Efteruddannelse er en vigtig del af samarbejdet i kæden, og alle medarbejdere er løbende på kurser og opnår nye certificeringer.


Hos FysioDanmark Gentofte Fysioterapi er du ganske enkelt i de bedste hænder!

Vi glæder os til at se dig i klinikken.


Med venlig hilsen


FysioDanmark Gentofte Fysioterapi


FysioDanmark er en kæde af mere end 65 af de bedste fysioterapeutiske klinikker i Danmark. Vores samlede ekspertise og viden er din garanti for den bedste behandling.

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gentofte fysioterapi

Kontakt vores fysioterapeuter

​​Telefon: 39 68 21 24

E-mail: info@fdgentofte.dk

Gentoftegade 52, 2. sal, 2820 Gentofte 

​Klinikken er beliggende på 2. og 3. sal ovenover Normal og over for Netto og Gentofte Apotek. Indgangen er imellem Matas og Paradis.

Behandlingstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 19.00

Fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: lukket

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

​Besked kan indtales på telefonsvarer.

Mails besvares alle hverdage.