Om mig

Theis kiszka​

Theis kiszka, P.Ba. Fysioterapeut, uddannet fra Fysioterapeutskolen på Professionshøjskolen Metropol i København i 2014, og har arbejdet i Gentofte Fysioterapi siden marts 2014.

Er i gang med 5 årig uddannelse til Osteopat.

Derudover uddannet P. BA i Ernæring og sundhed med speciale i ernæring og fysisk aktivitet fra Suhr’s Seminarium i 2009, og med flere års erfaring indenfor sundhedsfremme og individuelle klient forløb.

Jeg har en holistisk tilgang til mine klienter, hvilket jeg forsøger at integrere i mine behandlinger som fysioterapeut. Jeg betragter kroppen som en helhed hvor der typisk inddrages flere områder og strukturer, som på forskellig måde påvirker hinanden. Denne tanke tager udgangspunkt i kroppens tre primære systemer:

  • Det muskuloskeletale (muskler, led og bindevæv)
  • Det hormonelle (endokrine system)
  • Det viscerale (indre organer)

​​

Med en Sundhedsprofil får man en screening af disse tre systemer, og ud fra de fundne data udarbejdes der en personlig sund- og ernæringsprofil som vil kunne optimere din generelle sundhed så den fremstår så skarp som muligt uanset ens udgangspunkt.​

Ønsker du at bestille en tid hos Theis, er du meget velkommen til at ringe på telefon 39 68 21 24. Har du spørgsmål kan du også skrive til vores e-mail info@fdgentofte.dk

Tilbage

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gentofte fysioterapi

Kontakt vores fysioterapeuter

​​Telefon: 39 68 21 24

E-mail: info@fdgentofte.dk

Gentoftegade 52, 2. sal, 2820 Gentofte 

​Klinikken er beliggende på 2. og 3. sal ovenover Normal og over for Netto og Gentofte Apotek. Indgangen er imellem Matas og Paradis.

Behandlingstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 19.00

Fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: lukket

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

​Besked kan indtales på telefonsvarer.

Mails besvares alle hverdage.